Beurslogistiek wereldwijd

Als deelnemer aan een beurs wilt u zoveel mogelijk rendement halen uit die paar dagen dat de beurs open is voor bezoekers. Voorafgaand aan de beurs moeten er duizend en één dingen geregeld worden en tijdens de beurs wilt u zich zo veel mogelijk kunnen concentreren op de bezoekers en relaties die u daar tegen komt. Tijd is hier een essentiële factor. Tijd om u bezig te kunnen houden met die zaken die direct van invloed zijn op uw business.

De mensen van Impeco begrijpen dit heel goed. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand op de beurs, waar ook ter wereld. Dat houdt onder andere in, het regelen van transport per auto, boot of vliegtuig, de douanebehandeling in Nederland en in het land van bestemming, maar ook het laden en lossen op de beursvloer en het opslaan van lege verpakkingen zodat deze na afloop weer gebruikt kunnen worden voor eventueel retour- of verder transport. 

De medewerkers van Impeco hebben een jarenlange ervaring in beurs- en evenementenlogistiek. Wij weten als geen ander dat te laat komen geen optie is. Één dag deelname missen kost immers veel meer dan alleen de m2-huurprijs. Om nog maar te zwijgen van misgelopen potentiële contacten. Een correcte douaneafhandeling is belangrijk omdat daar kosten te besparen zijn, maar ook omdat vaak juist op dat punt onnodig veel tijd verloren gaat. In samenwerking met ons wereldwijde netwerk van partners in de evenementenlogistiek kunnen wij u voor elke beurs in elke sector van dienst zijn.
 
Bent u geïnteresseerd of wilt u nadere informatie, vult u dan het contactformulier in of belt u ons direct.

Het Impeco team.
 
© 2016 Impeco | Sitemap | Disclaimer
Design: HollandsPracht.nl