Complex

Impeco heeft een voorkeur voor complexe, risicovolle en projectmatige opdrachten. Daarin kunnen we onze meerwaarde bewijzen en bieden wij betrouwbare en flexibele ‘no worries’ dienstverlening. Een sector waarin dat optimaal tot zijn recht komt, is broadcast, de wereld van radio en tv. Impeco zorgt er met zijn expertise en ervaring voor dat alle benodigdheden (of onderdelen daarvan) voor een soepel lopende uitzending op het juiste moment op de juiste uitzendlocatie aanwezig zijn.

Time Critical

Elk evenement is anders, in elk land spelen weer andere factoren, elke situatie vereist een andere aanpak. Het begint met een gedegen voorbereiding en uitvoering. De dagelijkse praktijk vraagt vervolgens om flexibiliteit, daadkracht en oplossingsgerichtheid. Ons motto: the show must go on!

Wereldwijd

We regelen het transport, wereldwijd verzorgen wij douaneafhandeling zowel in Nederland als op de plaats van bestemming, organiseren het lossen en laden op locatie en, de opslag van lege emballage. Kortom, een breed scala van gespecialiseerde logistieke werkzaamheden waar wij een schat aan specifieke ervaring en expertise in hebben opgebouwd.. Bij Impeco bent u aan het juiste adres.

No Worries

Wij bieden totaaloplossingen voor het vervoer van alle materieel, onderdelen en supplies. Te land, over zee en in de lucht. We organiseren en coördineren vanuit Nederland, maar met ons wereldwijde netwerk van gespecialiseerde agenten kunnen we altijd en overal razendsnel inspelen op onverwachte situaties en onvoorziene ontwikkelingen.

Wij vinden het een sport om voor elk vraagstuk een passende oplossing te bieden, ongeacht levertijd, afmeting en budget.