Projecten

Klik hier voor meer informatie over onze projecten.

Complex

Een beurs is een bijzonder fenomeen. Zeker als het gaat om een beurs elders in de wereld. Hoe voorkomt u invoerrechten en belastingen over zendingen die na de beurs het land weer verlaten? Hoe klaart u zendingen in op naam van iemand die maar drie, vier dagen ter plaatse is? Hoe zorgt u ervoor dat alles wat u nodig hebt op uw stand op tijd op de juiste bestemming aankomt? Vragen waarop Impeco een pasklaar antwoord heeft.

No Worries

Op een beurs wilt u zich concentreren op bezoekers en potentiële klanten. Dáár haalt u uw rendement uit. De logistiek rondom de beurs (uw stand, alle materialen) leidt alleen maar af van dat doel. Alle logistieke zorgen rond uw beursdeelname nemen wij u graag uit handen. Wij verzorgen uw complete beurszending, vanaf de drempel van uw bedrijf tot en met de levering op de beurs, waar ook ter wereld.
Kijk hier voor een korte blik achter de schermen bij Impeco Fairs.

Wereldwijd

We regelen het transport, wereldwijd verzorgen wij douaneafhandeling zowel in Nederland als op de plaats van bestemming, organiseren het lossen en laden op de beursvloer en, de opslag van lege emballage. Kortom, een breed scala van gespecialiseerde logistieke werkzaamheden waar wij een schat aan specifieke ervaring en expertise in hebben opgebouwd.. Bij Impeco bent u aan het juiste adres.