Complex

Veel grote (sport)evenementen reizen – letterlijk – de wereld over. Denk aan de MotoGP, de Olympische Spelen of de UEFA Champions League. In het kielzog van de sporters, de organisatie en de officials moeten veel materialen vervoerd worden. In de loop der jaren heeft Impeco zich vergaand gespecialiseerd in de complexe logistiek rond internationale (sport)evenementen.

Projectmatig

Elk evenement is anders, in elk land spelen weer andere factoren, elke situatie vereist een andere aanpak. Het begint met een gedegen voorbereiding en uitvoering. De dagelijkse praktijk vraagt vervolgens om flexibiliteit, daadkracht en oplossingsgerichtheid. Ons motto: the show must go on!

No Worries

Wij bieden totaaloplossingen voor het vervoer van alle materieel, onderdelen en supplies. Te land, over zee en in de lucht. We organiseren en coördineren vanuit Nederland, maar met ons wereldwijde netwerk van gespecialiseerde agenten kunnen we altijd en overal razendsnel inspelen op onverwachte situaties en onvoorziene ontwikkelingen.

Wij vinden het een sport om voor elk vraagstuk een passende oplossing te bieden, ongeacht levertijd, afmeting en budget. Daar trainen we elke dag keihard voor!

Wereldwijd

We regelen het transport, wereldwijd verzorgen wij douaneafhandeling zowel in Nederland als op de plaats van bestemming, organiseren het lossen en laden on site. Kortom, een breed scala van gespecialiseerde logistieke werkzaamheden waar wij een schat aan specifieke ervaring en expertise in hebben opgebouwd.. Bij Impeco bent u aan het juiste adres.