24/7

Met ervaren chauffeurs staan wij met ons eigen wagenpark 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar met onze courier service. Wij bezorgen uw documenten, waardezendingen, gevaarlijke stoffen en/of spoedzendingen (tot 25.000 kgs!) door heel Europa:

  • stipt op tijd
  • strak volgens afspraak
  • zonder uw goederen over te laden
  • flexibel, betrouwbaar en snel

Wagenpark

Bekijk de video van ons indrukwekkende wagenpark.

Real time

Al onze auto’s beschikken over een GPS tracking systeem. Op uw persoonlijke track & trace pagina op onze website kunt u uw zending overal in Europa op de voet volgen. Wij voorzien u graag van een inlogcode.

Uit veiligheidsoverwegingen is ons hele wagenpark standaard uitgerust met Klasse 3 alarmsystemen, met moderne navigatieapparatuur en met mogelijkheden tot verzegeling. De compleetheid van ons wagenpark stelt ons in staat de inzet van materieel altijd maximaal kostenefficiënt af te stemmen op uw wensen en behoeften.

ADR

Onze chauffeurs zijn certificeerd voor het (Inter)nationaal vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Al onze bestelwagens, bussen en vrachtwagens zijn uitgerust voor ADR-vervoer zodat wij iedere ADR zending kunnen vervoeren van een klein pakket tot een complete lading.