Complex

De entertainmentindustrie bedient miljoenen mensen. Om die mensen zorgeloos plezier en waar voor hun geld te bieden, is voor minder dan perfectie geen plaats. Alle schakels in de complexe keten moeten naadloos op elkaar aansluiten. Logistiek is daarin een vitaal onderdeel. Wij hebben onze gespecialiseerde dienstverlening volledig ingericht op de hoge eisen die deze industrie stelt.

No Worries

Neem een optreden van DJ Armin van Buuren, ook in het buitenland al jarenlang één van Nederlands’ meest populaire entertainers. Impeco verzorgt het complete transport van alles wat nodig is voor een vlekkeloze en onvergetelijke show. Alle kwetsbare elektronica/-computerapparatuur staat, tot in detail verzorgd, helemaal klaar op het moment dat Armin van Buuren opkomt voor zijn optreden. We laten niets aan het toeval over.

Wereldwijd

Nederland loopt voorop in de wereldomvattende entertainmentindustrie. Nederlandse dj’s staan bovenaan de wereldranglijst. Nederlandse suppliers (podia, geluid, licht, tenten/overkappingen) van alle mogelijke materialen en voorzieningen zijn actief op vele festivals. Een speciale divisie van Impeco is compleet ingericht op alle benodigde logistieke werkzaamheden rond entertainment.

Time critical

Elk evenement is anders, in elk land spelen weer andere factoren, elke situatie vereist een andere aanpak. Het begint met een gedegen voorbereiding en uitvoering. De dagelijkse praktijk vraagt vervolgens om flexibiliteit, daadkracht en oplossingsgerichtheid. Ons motto: the show must go on!